Software engineer

Hencon is al meer dan 50 jaar fabrikant van speciale voertuigen voor de zware industrie waar de Hencon machines in extreme omstandigheden functioneren. Onze  AGV’s ( Automated Guided Vehicle)  gaan daarin een steeds grotere rol spelen. Vanwege deze groei zijn we op zoek naar een

 

Software Engineer

 

De functie:

Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe besturingen voor speciale voertuigen.

Je speelt een belangrijke rol bij het opzetten van de programmastructuur, het programmeren en tot slot het debuggen van de software op het moment dat het voertuig gereed is.

 

Profielschets:

 

Als je nog jong bent en bovenstaande werkervaring niet hebt, maar je herkent je wel in onderstaande punten, dan word je ook van harte uitgenodigd om te reageren:

 

Wij bieden

HENCON

Het merendeel van de Hencon voertuigen is bestemd voor de aluminiumindustrie waar de voertuigen in extreme omstandigheden moeten functioneren. De komende jaren wil Hencon verder groeien in de Aluminium industrie, Bosbouw en Mijnbouw met mobiele en stationaire oplossingen. We hebben internationaal vestigingen in onder andere Rusland en Zuid-Afrika. Vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor in Ulft worden al deze vestigingen bediend.

Apply now

Name 
E-mail 
Phone 
Motivation 
CV 
SERVING PROGRESS