Engineer Elektrotechniek

Hencon is al meer dan 50 jaar fabrikant van speciale voertuigen voor de zware industrie waar ze in extreme omstandigheden functioneren. Vanwege groei zoeken we een   

Engineer Elektrotechniek

De functie:

Als engineer elektrotechniek ben je onder andere verantwoordelijk voor het tekenen van elektrische schema’s voor speciale voertuigen. Deze voertuigen zijn voornamelijk diesel aangedreven. Elektrisch aangedreven voertuigen gaan op korte termijn echter een dominante plek in de markt in nemen, zeker in combinatie met de door Hencon ontwikkelde AGV technologie. Daarmee is ook de kennis en kunde met betrekking tot onder andere elektrische besturingen en aandrijvingen belangrijk voor Hencon. In deze functie speel je een belangrijke rol bij:

 

Profielschets:

 

Als je nog jong bent en hierdoor bovenstaande werkervaring niet hebt, maar je herkent je wel in onderstaande punten, dan word je ook van harte uitgenodigd om te reageren.

 

Wij bieden:

Een interessante veelzijdige positie binnen een internationale werkomgeving;
Een prettige werksfeer binnen een professioneel en ambitieus bedrijf;
Een baan in een gemotiveerd team met eigen verantwoordelijkheden en invulling hiervan;
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief de mogelijkheid tot het volgen van trainingen.

 

Interesse?

Stuur dan je CV of een verwijzing naar je LinkedIn profiel naar HR@Hencon.com. Een korte motivatie is niet verplicht maar wordt op prijs gesteld.

 

HENCON

Het merendeel van de Hencon voertuigen is bestemd voor de aluminiumindustrie waar de voertuigen in extreme omstandigheden moeten functioneren. De komende jaren wil Hencon verder groeien in de Aluminium industrie, Bosbouw en Mijnbouw met mobiele en stationaire oplossingen. We hebben internationaal vestigingen in onder andere Rusland en Zuid-Afrika. Vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor in Ulft worden al deze vestigingen bediend.

Apply now

Name 
E-mail 
Phone 
Motivation 
CV 
SERVING PROGRESS